Herfstsfeer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 530336

10% voorjaarskorting
Nog 5 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
97 88 gratis verzending!

Omschrijving

Een van de mooiste seizoenen van het jaar (vind ik dan) is de herfst met al haar tijdelijke kleurenpracht. Het is dan een genoegen door de bossen te wandelen. Herfst betekent ook vaak mist. Mist in combinatie met deze 3 bomen leverde mij de ingrediënten op voor het creëren van dit wat kaleidoscopisch herfstbeeld waarin enerzijds genoeg herkenbaar te zien is en anderzijds een vorm van abstractie in zich heeft.
Ik ben er van overtuigd dat dit beeld op groot formaat prachtig tot zijn recht komt in menige ruimte.

Voor de volledigheid: uitgangspunt is hier slechts 1 enkele foto welke door dupliceren, spiegelen en roteren naar dit eindresultaat is gebracht.

Over Rob van der Pijll

Rob van der Pijll profielfotoIk ben een enthousiaste passievolle vrijetijdsfotograaf. In mijn portfolio zult u een diversiteit aan fotografische beelden tegenkomen. Ik ben min of meer begonnen met abstracte, kleurrijke en vierkante beelden. Langzamerhand heeft mijn fotografische horizon zich verbreed met landschapsfotografie, beelden van en uit steden op onze reizen etc. Ik ben me meer bezig gaan houden met zwartwitfotografie.
Wat ik ook erg leuk vind om te doen is het samenstellen van beelden in collages. En dat dan specifiek in een 3x3 kader. Soms levert dat een kaleidoscopisch beeld op en soms ook een verzameling waar je toch even langer naar blijft kijken.

Ik probeer het gewone op een ongewone (= eigen) manier vast te leggen.
Aan u te beoordelen of ik daar in slaag. Mijn beloning zit in uw aandacht en als het kan de aanschaf van 1 of meer foto's.

Staan al mijn foto's hier op Werk aan de Muur? Nee, ik publiceer mijn foto's ook op mijn eigen website (robvanderpijll.weebly.com); op Instagram (@rvdp62) en op Facebook.
Ziet u daar iets wat niet hier te vinden is .... een berichtje en ik zet het hier op deze site.

Ik hoop dat u plezier beleeft aan wat ik u hier laat zien.

met vriendelijke groet,

Rob van der Pijll

Alle werken