Herfsttafereel, Peerlkamplaan Hilversum (Boomberg)

- Werkcode: 674 447

Pascal Raymond Dorland over Herfsttafereel, Peerlkamplaan Hilversum (Boomberg)

De Hilversumse schilder Jan van Ravenswaay (1789-1869) kocht in ongeveer 1835 met steun van wat vrienden landerijen ten westen van het centrum van Hilversum om een wandelgebied met bomen in het buitengebied aan te leggen. Later werd deze Boomberg aan de gemeente Hilversum overgedragen en werd daarmee een van de eerste publieke wandelgebieden buiten de bebouwde kom. Inmiddels is dit een ombouwt maar beschermd stadsgezicht geworden. Deze Peerlkamplaan loopt van het Rosarium tot aan het Corversbos.
Pascal Raymond Dorland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pascal Raymond Dorland

"Please allow me to take you by the hand, or, by the eye if you like, and take you to the places I've visited, the places I've found worthwhile to catch in time and light. Let me share this brief moment in history with you for it will never occur again. These memories and moments I can share with you and let you see what I've seen through my lens. That slice of time, just long enough to catch the right amount of light and keep this one off occurrence forever trapped in within these frames." - Pascal Raymond Dorland


Pascal Raymond Dorland (1970) is geboren en getogen in Hilversum, een bakermat voor creativiteit. Naast zijn passie voor fotografie is hij ook muzikant (vocalist en gitarist) en zelfstandig ondernemer. De decoratieve producties lenen zich uitstekend voor uiteenlopende interieurs,. Bedrijfsruimtes maar ook in je woon- en slaapkamer zullen deze prachtige reproducties niet misstaan. In deze shop vind je onder andere natuur- en landschapsfotografie , abstracte werken maar ook detail en architectuur producties in zwart wit en kleur. Alle werken zijn op diverse media te bestellen zoals hout, aluminium, canvas, fotoprint (poster) of Xpozer maar ook ingelijst of als foto behang!

Alle werken van Pascal Raymond Dorland


Waarom je kiest voor Herfsttafereel, Peerlkamplaan Hilversum (Boomberg) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Herfsttafereel, Peerlkamplaan Hilversum (Boomberg)

Koop de foto Herfsttafereel, Peerlkamplaan Hilversum (Boomberg) van Pascal Raymond Dorland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 674 447
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden