Een Werk aan de Muur shop

Herten on the move, Veluwe

- Werkcode: 983 917

Sran Vld Fotografie over Herten on the move, Veluwe

Ja soms... staan ze er ineens, en wat een geweldig moment heel stil iets dichterbij proberen te komen. Camera had niet helemaal de lens die ik eigenlijk had moeten hebben. Hier had mijn telelens ook geweldig geweest, maar op deze manier een iets verder vergezicht is ook super mooi. Het gewei is in de groei vandaar de ronde vormen dit noemen ze het bastgewei, de mannelijke herten lopen nu nog vriendschappelijk bij elkaar en over een tijdje zijn ze elkaars rivalen.
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Herten on the move, Veluwe als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Herten on the move, Veluwe

Koop de foto Herten on the move, Veluwe van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 983 917
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.