Een Werk aan de Muur shop

Het Blok van Blok - wonen op het dak

- Werkcode: 481 835

Frans Blok over Het Blok van Blok - wonen op het dak

Wonen in een houten huis, bovenop een hoog gebouw in het centrum van een wereldstad, wie wil dat nou niet? Deze artist impression, van "het Blok van Blok" op een fictief Rotterdams daklandschap, ging dan ook "viral" op Twitter. Maar als zo'n tiny penthouse toch nog een beetje boven het budget is, vormt dit beeld aan de muur een mooi alternatief, om bij weg te dromen. En je weet maar nooit...
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Het Blok van Blok - wonen op het dak als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Het Blok van Blok - wonen op het dak

Koop dit digital art werk Het Blok van Blok - wonen op het dak van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 481 835
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
131 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.