Een Werk aan de Muur shop

Het Gezicht van Nijmegen

- Werkcode: 688767

Jeroen de Jongh over Het Gezicht van Nijmegen

Het Gezicht van Nijmegen van de Nijmeegse kunstenaar Andreas Hetfeld is een natuurgetrouwe weergave van het eeuwenoude gevechtsmasker. Twee jaar heeft hij er op de scheepswerven in Nijmegen en Millingen aan de Rijn aan gewerkt.

Zo'n 2000 jaar geleden beschermde het masker het gezicht van een Romeinse soldaat. Zo'n 100 jaar geleden is het masker opgebaggerd in de rivier de Waal en werd hét pronkstuk van Museum het Valkhof. Nu staat hetzelfde iconische beeld op het nieuwe eiland Veur-Lent bij Nijmegen maar nu in reuzenformaat: 6 meter hoog en 5 bij meter breed en met een gewicht van 3,5 ton.

Via een trap aan de achterkant kan de toeschouwer door de ogen van het masker de stad Nijmegen zien. Hetfeld: “Het masker moet ervoor zorgen dat iedereen in Nijmegen trots is op haar geschiedenis."
Jeroen de Jongh profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen de Jongh

Welcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Alle werken van Jeroen de Jongh


Waarom je kiest voor Het Gezicht van Nijmegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het Gezicht van Nijmegen

Koop de foto Het Gezicht van Nijmegen van Jeroen de Jongh op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 688767
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.