Het Kabouterdorp, Rotterdam

van Frans Blok

Het Kabouterdorp, Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 792395
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
209 gratis verzending!

Omschrijving

In heel Rotterdam, niet voor niets bijgenaamd Manhattan aan de Maas, rukt de hoogbouw op. Heel Rotterdam? Nee, een klein dorpje blijft dapper weerstand bieden tegen de grootschalige kolossen. Dit voormalige Heliportterrein werd eind jaren zeventig bebouwd naar een ontwerp van architect Jan Verhoeven en staat in de volksmond bekend als Klein Volendam of het Kabouterdorp.

Dit beeld is gebaseerd op een foto, die met texturen, filters en andere effecten is omgevormd tot een impressionistisch digitaal schilderij.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken