Een Werk aan de Muur shop

Het Ritme Van De Vallende Regen

- Werkcode: 1 030 557

Ellen Borggreve over Het Ritme Van De Vallende Regen

Een regenachtige dag in een lentebos.

Ik gaf een workshop op een bijzonder regenachtige dag. Het stortregende, we waren doorweekt en we hadden maar twee minuten zonder regen gehad, maar toch waren de lentekleuren levendiger dan ooit tevoren. Mijn klant was nog steeds enthousiast en we hadden hoe dan ook een geweldige dag in dit bos. We hadden het helemaal voor onszelf, wat natuurlijk nauwelijks een verrassing is, maar de sfeer was magisch. Beukenbomen met bijna neongroen gekleurde bladeren die zwaar waren van de regendruppels zorgden voor perfecte wigwamvormen van gebladerte. De boomstammen en omgevallen bomen op de bosbodem glinsterden en de bomen leken verzadigd van kleur. Het was een van de mooiste dagen die ik ooit in dit bos heb doorgebracht, hoe nat het ook was
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor Het Ritme Van De Vallende Regen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het Ritme Van De Vallende Regen

Koop de foto Het Ritme Van De Vallende Regen van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 557
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.