Het Scheepvaartmuseum in de avond

van Fotografiecor .nl

Het Scheepvaartmuseum in de avond van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 701974

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

Ten hoogte van het Oosterdok en een van de oudste gedeelte van Amsterdam uit de periode van de gouden eeuw staat dit imposante gebouw. Een 500 jaar oud zeemagazijn voor de Nederlandse Oorlogsvloot in de tijd van de VOC. Prachtig uitgelicht tijdens het Amsterdam Light Festival me passerende grachten bootje die sfeervolle lichtstrepen vormen op het water. Door deze boothelling in de foto mee te nemen lijkt het alsof nog steeds elk moment oude zeilschepen van de helling kunnen lopen.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken