Het Witte Huis en de Oude Haven, Rotterdam

- Werkcode: 118 625

Frans Blok over Het Witte Huis en de Oude Haven, Rotterdam

Het Witte Huis in Rotterdam is ontworpen door architect Willem Molenbroek en werd geopend in 1898. Hoewel slechts 43 meter hoog was het lange tijd het hoogste kantoorgebouw van Europa. Het gebouw overleefde het bombardement van 1940 en een sloopvoorstel in de jaren zeventig en wordt nu algemeen beschouwd als een van de iconen van de stad.

Ook de Oude Haven, zoals de naam als doet vermoeden het oudste havenbekken van de stad, was er bijna niet meer geweest. In het basisplan voor de wederopbouw was op deze plek een grote verkeersrotonde voorzien. Gelukkig is die er nooit gekomen en is er rond de Oude Haven een populair uitgaansgebied ontstaan.

Het Witte Huis is hier te zien, weerspiegeld in het water van de Oude Haven, met een paar historische schepen om het af te maken.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Het Witte Huis en de Oude Haven, Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Het Witte Huis en de Oude Haven, Rotterdam

Koop de foto Het Witte Huis en de Oude Haven, Rotterdam van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 118 625
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden