Een Werk aan de Muur shop

Het Zwarte Gat.

- Werkcode: 791 061

Anneke Hooijer over Het Zwarte Gat.

Ten zuidoosten van Zuidwolde, in Drenthe, ligt een fraai heideterrein met een grote veenplas die bekend staat als Het Zwarte Gat. Ook beheert Het Drentse Landschap enkele deels beboste stroken heide en veen, die de oude veldnaam De Slagen draagt. Het gebied wordt doorsneden door de weg De Egge, genoemd naar het beekloopje dat hier ooit door het gebied slingerde. Uit Het Zwarte Gat werd vroeger turf voor de kachel gewonnen. Het achterblijvende donkere veenwater bezorgde het ven haar naam. De Slagen en Het Zwarte Gat bieden mooie uitzichten.
Anneke Hooijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anneke Hooijer

door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld tot een serieuze amateurfotograaf. Diverse opleidingen en workshops gevolgd o.a. bij de Fotoacademie. Momenteel fotografeer ik met de Canon EOS R6, een systeemcamera.
Het liefst ga ik vroeg in de ochtend de natuur in, wanneer het nog stil is en de zon nog moet opkomen. Ook tijdens reizen ga ik op zoek naar nieuwe landschappen.

Alle werken van Anneke Hooijer


Waarom je kiest voor Het Zwarte Gat. als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Het Zwarte Gat.

Koop Het Zwarte Gat. van Anneke Hooijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 791 061
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.