Het bos

Werkcode: 701 117 Kopieer de werkcode

Loulou Beavers profielfoto Herfstbos in mooi licht

Dit werk wordt aangeboden door Loulou Beavers

Creatieve visie
Voor mij is natuurfotografie een creatieve en soms kunstzinnige uiting, met respect en een blijvende verwondering voor wat er groeit en leeft. De natuur is veelzijdig, mooi, kwetsbaar en de bron van al het leven. En voor mij ook een bron van inspiratie. Of een foto nu in de eigen tuin gemaakt is, IJsland, Yellowstone of ergens in Afrika....het streven is om de natuur op haar mooist te laten zien.
In mijn werk probeer ik mijn fascinatie voor de natuur en de kwetsbaarheid ervan te laten zien. Net zoals een schilder de schilderkwast hanteert, is mijn penseel de camera. Ik ervaar het als een groot compliment als mensen door mijn beelden worden geraakt.


Bio
Loulou Beavers (1963) is een professioneel en gepassioneerd natuurfotografe. Haar specialiteit zijn sfeervolle en soms ook artistieke foto's. Haar meervoudig belichte foto's zijn impressionistisch. Deze foto's zijn een stimulans in Nederland en België voor impressionistische fotografie.
Loulou's foto's en artikelen worden veelvuldig gepubliceerd in boeken en tijdschriften. Haar werk wordt regelmatig geëxposeerd en wordt wereldwijd verkocht door stockbureau's. Ook zijn haar foto's regelmatig bekroond in internationale fotowedstrijden.
Met veel plezier geeft Loulou lezingen, workshops en organiseert zij fotoreizen naar interessante bestemmingen. Hierin deelt ze haar technische kennis en artistieke visie en stimuleert zij creativiteit op persoonlijk niveau.

Meer weten over Loulou Beavers?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

jeffrey
Nederland
5 / 5

goei service snel in huis helemaal top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
Jan
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Joke
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
John
Nederland
5 / 5

Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
André
Nederland
5 / 5

Goede klantenservice , je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling Top kwaliteit canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Martine
Nederland
5 / 5

Super mooie kader toe gestuurd gekregen
Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Eddie
Nederland
5 / 5

Perfect
Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Caroline van der
Nederland
5 / 5

top producten, gewlidige service
Klantvriendelijk en bereid om dingen voor de klant te regelen. De producten zijn mooi en komen goed beschermd aangeleverd aan huis!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Marianne
Nederland
4.5 / 5

perfecto
Prachtige print op canvas van het kunstwerk wat ik had uitgezocht! Zeer mooi ingelijst, echt kwaliteitswerk! De app waarmee je van te voren kan zien hoe het gaat staan aan de muur en welke grootte het mooist uitkomt is super handig. De service is prima, je wordt goed op de hoogte gehouden gedurende het productieproces. Een minpunt vind ik wel de vervoerder (Packs) die het komt brengen...ik zag bij het uit de auto halen dat er niet heel voorzichtig met mijn pakket werd omgesprongen en bovendien was de buitenkant van de verpakking nat aan de zijkant, heeft waarschijnlijk in een nat depot gestaan? Gelukkig was mijn mooie kunstwerk zeer goed verpakt door werk aan de muur zodat het geen gevolgen had verder. Superblij met het kunstwerk wat nu aan mijn muur hangt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Jacqueline Buurman
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Jon
Nederland
5 / 5

Goede ervaring
Werkaandemuur.nl heeft een duidelijke site, is punctueel als het gaat om betalings- en leveringsprocedures en is bij vragen snel met de follow-up.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Het bos van Loulou Beavers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
153,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden