Het dorp Nikiana / Griekenland van Shot it fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 480523
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 gratis verzending!

Omschrijving

Nikiana ligt aan de oostkust van het Griekse eiland Lefkada. Het heeft een aantal lange smalle zand- kiezelstranden en een haventje waar allerlei zeiljachten en vissersbootjes liggen. Nikiana ligt onderaan de groene hellingen van de berg Skaros. Je kunt er in de omgeving prachtige wandelingen maken.

Het uitgestrekte dorp ligt op negen kilometer ten zuiden van Lefkada-stad en twaalf kilometer ten noorden van Nidri. Langs de doorgaande weg ligt het centrum en loopt door tot aan het haventje. Hier vind je restaurants, hotels, bars en supermarktjes.

Precies tegenover Nikiana ligt het Griekse vasteland met zijn imposante hoge bergen, het uitzicht is fantastisch.

Dit werk wordt aangeboden door Shot it fotografie

Shot it fotografie profielfotoWelkom in mijn online shop. Mijn naam is Natalie Bruns en ik specialiseer me vooral in reisfotografie en het maken van aquarel schilderijen ( de schilderijen zijn hier te bekijken: http://nataliebruns.werkaandemuur.nl ). Ik hou van de natuur en trek er graag lopend op uit. Hierdoor kom ik op plekken en hoogtes waar een ander misschien minder snel komt. Het zal geen verassing zijn dat dit veelal foto's oplevert met weidse uitzichten. Uitzichten die je het gevoel geven alleen te zijn op die plek en omringt door prachtige natuur. Veel plezier met het bekijken van mijn portfolio.

Alle werken