Een Werk aan de Muur shop

Het drenkelingenhuisje op Terschelling bij zonsondergang

- Werkcode: 976 509

Raoul Baart over Het drenkelingenhuisje op Terschelling bij zonsondergang

Het drenkelingenhuisje op Terschelling bij zonsondergang.
Het drenkelingenhuisje is ooit gebouwd om een veilig onderkomen te bieden voor schipbreukelingen, een hoog en droog onderkomen waar ze konden wachten op redding. Als de schipbreukelingen de ronde balvormige kooi omhoog hesen konden de bewoners van Terschelling van verre zien dat er in het huisje mensen schuilden die redding behoefden.

Aan dt beeld, en de andere foto's van het huisje in mijn portfolio die op dezelfde avond genomen zijn, ging een pittige fiets en wandeltocht over het strand vooraf. Met vloed (dus alleen mul zand) en felle tegenwind kostte het me 2 uur en een kwartier ploeteren om hier te komen - en daarna in het donker weer terug maar toen gelukkig met de wind in de rug.
Raoul Baart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Raoul Baart

Al heel mijn leven bezig met fotografie al was dit vroeger vooral beperkt tot reisfotografie. Sinds acht jaar heb ik me ook op andere takken van fotografie gestort waarbij ik mij zo min mogelijk beperk in onderwerpen; zolang het een mooie plaat op kan leveren wil ik het vastleggen, of dit nu een landschap, portret of iets anders is. Wel merk ik dat ik me de laatste jaren steeds meer toe ben gaan leggen op portretten van mensen en dieren en daarnaast op landschappen en architectuur, met als specialisatie lange sluitertijd fotografie. Door het gebruik van lange sluitertijden in combinatie met beweging (wolken, water) kan een dromerig of juist dramatisch effect gecreëerd worden - en dat alles in de camera.

Alle werken van Raoul Baart


Waarom je kiest voor Het drenkelingenhuisje op Terschelling bij zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het drenkelingenhuisje op Terschelling bij zonsondergang

Koop Het drenkelingenhuisje op Terschelling bij zonsondergang van Raoul Baart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 976 509
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.