Een Werk aan de Muur shop

Het gevoel gevangen te zitten

- Werkcode: 1 038 993

Jan Keteleer over Het gevoel gevangen te zitten

Voel je je soms gevangen? Je hebt alles om gelukkig te zijn en toch voel je je beperkt in je mogelijkheden. Dat is mijn vraag aan de kijker van dit werk.

Ik verbeeld deze vraag door een mooie jonge vrouw in een mooie jurk te nemen. Ze is duidelijk van gegoede afkomst en heeft van huis uit meegekregen dat alles mogelijk is in haar leven. Ze kan de hoogste toppen bereiken en, zoals ik hier uitwerk, samen met de vogels de hemel verkennen.
Maar, en deze maar hebben velen van ons, ze zit in een kooi. Deze kooi kan van alles zijn. Ze kan bijvoorbeeld niet meegaan met de partner van wie ze houdt. Ze kan onder constante sociale druk staan. Ook kan ze, zoals veel vrouwen, nooit door het glazen plafond heen breken dat de op mannen gerichte maatschappij over haar heen heeft gelegd.

Het kan echt alles zijn waardoor je je opgesloten voelt als in een kooi. Een kooi, in dit geval een vogelkooi, waar vogels lustig omheen vliegen. Lees een kooi waarin je zit en waaromheen alle anderen gewoon hun ding doen en waarvan je denkt dat ze niet beperkt zijn in hun mogelijkheden.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Het gevoel gevangen te zitten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het gevoel gevangen te zitten

Koop dit digital art werk Het gevoel gevangen te zitten van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 038 993
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
174,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.