Het hek van Breda Spanjaardsgat

van JPWFoto

Het hek van Breda Spanjaardsgat van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 820617
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Soms moet je gewoon even een stap terug doen. En dan zie je weer een nieuw perspectief op de alom bekende aanblik van Breda Spanjaardsgat. Net zo indrukwekkend als de historische gebouwen, is het hekwerk dat voorbijgangers beschermt tegen een spontaan nat pak. Deze lentemiddag koos ik een laag standpunt, helemaal aan het begin van het hekwerk. Samen met de omringende bomen kreeg ik zo een mooi kader om het Spanjaardsgat in beeld te brengen. Omgezet naar zwart-wit om het historische karakter te onderstrepen.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken