Een Werk aan de Muur shop

Het juffertje in het groen, ook bekend als de Ragged lady

- Werkcode: 1 018 823

Gerry van Roosmalen over Het juffertje in het groen, ook bekend als de Ragged lady

Als het op vrij werk aankomt, maak ik meestal geen foto's. Ik ben steeds onderweg naar een foto. Een trigger kan soms een toevallige ontmoeting zijn op het internet, een plaatje in een boek, of een fragment op TV. Van het Juffertje in het groen zag ik een keer een plaatje, en ik was meteen gegrepen door de vorm van de takjes die zich rondom de bloem manifesteren.

Bij de lokale bloemist zocht ik naar het bloemetje, maar blijkbaar is het geen bloem die je vaak in een vaasje tegenkomt. Dan maar weer speuren op het internet. Het enige dat ik vond was zaad om zelf het bloemetje te kweken.
Ik bestelde wat zaad, maar dat was net na het seizoen. Toch maar proberen dacht ik.

Ik mocht lang wachten, maar er gebeurde niets. Een jaar later een nieuwe poging, maar ik begon binnen met een kweekbakje. Het duurde even, maar een paar blaadjes wisten zich aan de grond te ontworstelen. Nog even geduld dus.

De factor toeval liet me tijdens het tuinieren plots een juffertje in het groen zien. Tussen de grotere planten stond wat laag in de schaduw een klein juffertje. Het juffertje was meteen mijn favoriete model, en liet zich van alle kanten fotograferen.

Dit jaar ging het extreem goed met het juffertje. Vele bloemen sierden mijn tuin, en na uitgebloeid te zijn, verscheen de minstens zo fotogenieke zaadbol, welke gedroogd in vele maten een minstens net zo fotogeniek model te zijn.
Gerry van Roosmalen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerry van Roosmalen

Mijn naam is Gerry van Roosmalen, van beroep fotograaf en auteur. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven besloot ik in 2002 het roer radicaal om te gooien en me volledig te richten op mijn passie: fotografie. Tussen 2002 en 2004 bezocht ik de fotovakschool in Apeldoorn waar ik afstudeerde in de studierichtingen portret en reportage.

In 2006 besloot ik me te verdiepen in documentaire fotografie. In 2009 verscheen mijn eerste boek over een project dat ik in Groenland uitvoerde: "Waarom Groenland..." Dit boek is nog slechts als i Book verkrijgbaar.

In 2012 verscheen mijn boek "Ode aan IJsland". In dit boek combineerde ik de beelden die ik schoot tijdens mijn diverse rondreizen op IJsland met teksten waarin ik probeerde mijn indrukken en gevoelens te verwoorden die ik zelf mocht ervaren toen ik de eerste keer oog in oog stond met de spectaculaire of soms gewoon lieflijke landschappen van IJsland. Het boek "Ode aan IJsland" is te bestellen via https://www.odeaanijsland.nl, of bij BOL.com.

In mijn Webshop verzamel ik de mooiste beelden die ik tijdens mijn reizen of soms gewoon in de studio maakte. Zit er voor uw smaak niet het geschikte beeld bij, neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat mijn archief met beelden iets passends voor bij u thuis of op de zaak bevat. Gerry@1ivision.nl

Alle werken van Gerry van Roosmalen


Waarom je kiest voor Het juffertje in het groen, ook bekend als de Ragged lady als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Het juffertje in het groen, ook bekend als de Ragged lady

Koop de foto Het juffertje in het groen, ook bekend als de Ragged lady van Gerry van Roosmalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 018 823
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
90,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.