Een Werk aan de Muur shop

Het kasteel in de wolken

- Werkcode: 919 962

Linda Richter over Het kasteel in de wolken

Eigenlijk mochten wij hier niet wildkamperen met onze camper, maar het was donker, laat en het regende alsof de wereld ging overstromen.

De volgende ochtend opende ik vroeg de deur van onze camper om vervolgens erachter te komen waar we eigenlijk geparkeerd stonden.

Het was dat moment waarop ik zag dat we in een tijdloos sprookje terecht waren gekomen. Dit beeld is voor mij een beeld dat in elke eeuw vastgelegd had kunnen worden.
Linda Richter profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Linda Richter

Mijn naam is Linda en ik zou mezelf graag fotograaf willen noemen. Ik heb een diepgewortelde nieuwsgierigheid naar de natuurlijke wereld waarin we leven en waar we deel van uitmaken. De meeste van mijn foto’s zijn van de natuur, maar ik hou er ook van om mezelf uit te dagen en zo nu en dan iets anders te fotograferen.

Mijn nieuwsgierigheid naar de natuurlijke wereld gaat vaak hand in hand met reizen en de outdoor wereld. Het is allesomvattend en altijd groeiend. Daarom geeft het buiten zijn me een goed gevoel: er zijn minder grenzen en de mogelijkheden lijken eindeloos. Zolang je de natuur om je heen respecteert, en de kracht die zij bezit, nemen spontaniteit en instinct het heft in handen!

Alle werken van Linda Richter


Waarom je kiest voor Het kasteel in de wolken als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Het kasteel in de wolken

Koop de foto Het kasteel in de wolken van Linda Richter op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 919 962
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.