Het klavertje vier (aquarel schilderij bloemen planten klaverblad geluk liefde 4)

Werkcode: 449 711 Kopieer de werkcode

Natalie Bruns profielfoto De geschiedenis van het klavertje vier gaat terug tot in de Middeleeuwen. De vier blaadjes staan symbool voor de perfecte eenheid. Voorspoed, Vertrouwen, Liefde en natuurlijk, Geluk.

Ik heb het schilderij met de hand geschilderd. Hiervoor heb ik aquarelverf gebruikt. De kleuren vloeien hierdoor mooi door elkaar heen.

Het schilderij is zo gefotografeerd, dat de structuur van het aquarel papier nog goed zichtbaar is. Dit heeft als voordeel dat het nog meer op een echt schilderij lijkt, ondanks dat het een afdruk is.

Is dit klavertje misschien toch net niet wat je zoekt? In mijn shop heb ik veel verschillende soorten klavertjes. Van strakke lijnen met witte achtergronden tot aan kleurige gele achtergronden of zelfs met een gouden randje. Ze zijn terug te vinden in de map 'planten en bloemen' en 'illustraties'.

Ik heb de volgende kleuren gebruikt: verschillende kleuren groen.

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Meer weten over Natalie Bruns?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Sonja
    Nederland
    5 / 5

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Snelle service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    michiel
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooi resultaat, goede afwerking!
    We hebben nu 2 'werken aan de muur' hangen en zij erg tervreden over het resultaat. Ondanks dat het redelijk grote objecten zijn, wijken ze niet af van de afbeeldingen (en wat we er kwalitatief van verwachten)

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Jam hair and makeup
    Nederland
    5 / 5

    Contact en servicegericht

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
    Quido
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
    Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Floor
    Nederland
    4 / 5

    Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
    We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Familie Lensink
    Nederland
    5 / 5

    Helemaal top!
    Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Inge
    Nederland
    4.5 / 5

    Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    dorine van de Oever
    Nederland
    5 / 5

    Wat een top service, en wat bieden ze snelle en goede oplossingen. Ook denken ze fijn en snel met je mee. Het zijn echt toppers

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2022
    Poelem
    Nederland
    5 / 5

    Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Evelyn
    Nederland
    5 / 5

    Enorme keuze aan hoogwaardige kunstreproducties
    Mooie kwaliteit canvas prints. Zorgvuldig verpakt, en op de geplande dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    John de Jong
    Nederland
    5 / 5

    helemaal blij aan de muur
    Hadden 25 jaar iets boven de bank hangen waren daar zeer aan gehecht nu nu pianotafreel hopelijk weer 25 jaar blij mee heel mooi aan de muur Gr John/Jacq

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Het klavertje vier (aquarel schilderij bloemen planten klaverblad geluk liefde 4) van Natalie Bruns als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
157,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden