Een Werk aan de Muur shop

Het kleinste steegje van Breda

- Werkcode: 953 734

JPWFoto over Het kleinste steegje van Breda

Achter de Vismarkt in Breda, midden in het centrum, ligt dit smalle steegje. Het biedt een bijzonder uitzicht op de toren van de Grote Kerk. Vroeger zat hier de ingang van het café het Klapcot, waar ik trouwe bezoeker was. In de honderden keren dat ik de kroeg bezocht, is me de bijzondere doorkijk eigenlijk nooit opgevallen. Maar nu, met camera in de hand, bezoek ik dit kleinste steegje van Breda met alle plezier om er een mooi beeld van te maken.
Dit vierkante beeld biedt overigens verschillende opties om er een andere uitsnede van te maken, zowel staand als liggend. De hoge resolutie biedt er voldoende mogelijkheden voor.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Het kleinste steegje van Breda op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het kleinste steegje van Breda

Koop de foto Het kleinste steegje van Breda van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 953 734
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.