Het licht is niet bang voor de duisternis !

van Fotografie Jeronimo

Het licht is niet bang voor de duisternis ! van Fotografie Jeronimo

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 226014
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Op een vroege zondagochtend, in de bossen bij Roosendaal (Brabant), was ik bezig een natuurreportage te maken toen ik achter mij het geluid van naderende mountainbikers hoorde. Ik heb snel de instellingen op mijn fotocamera ingesteld en gewacht totdat zij mij gepasseerd waren en bijna bij het einde van het pad waren zodat zij nog net in het licht reden en de binnenvallende zonnestralen de rest deden om er een, volgens mij, mooie compositie van te maken !

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Jeronimo

Fotografie Jeronimo profielfotoAl van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in, en bezig geweest met, fotografie. De keuze om later dan ook als zelfstandig professioneel fotograaf aan het werk te gaan was dan ook snel gemaakt. Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot een allround fotograaf, onder de naam Fotografie Jeronimo, met bruidsfotografie, portretfotografie, natuurfotografie en dierenfotografie als specialisatie.Daarnaast ben ik als freelance-fotograaf werkzaam voor tal van (regionale en nationale) media. Niet alleen maak ik hierbij nieuwsreportages voor diverse kranten en internetmedia maar tevens bedrijfsreportages t.b.v. vakbladen.

Alle werken