Het meer Furusjøen in Rondane, Noorwegen

- Werkcode: 1 073 607

Arja Schrijver Fotografie over Het meer Furusjøen in Rondane, Noorwegen

Uitzicht op het meer Furusjøen in het Rondane Nasjonalpark in Noorwegen. Een prachtig meer, dat op 852 meter hoogte ligt in een schitterend en ruig gebied. Rechts op de foto zie je de rivier Frya vanuit de vallei Frydalen uitkomen in het meer.

Het meer is voor Noorse begrippen niet heel groot, het is slechts zo'n 3 km in doorsnee. Maar toch oogt het wel groot en een wandeling eromheen beslaat al gauw zo'n 18 km. En dat is slechts één van de vele hikes die in de omgeving van het meer mogelijk en zeker aan te raden zijn.

Hiken in dit gebied betekent wandelen door bossen, over zandpaden, langs lage struiken en vele rotsen en mossen. Het uitzicht is telkens om van te smullen, je zult vanuit verschillende hoeken de meer dan 2000-meter hoge bergtoppen van het Rondane Nasjonalpark kunnen zien opdoemen achter het Furusjøen-meer. Maar, op de dag dat wij er waren was het nogal regenachtig en daardoor waren de besneeuwde bergtoppen slechts af en toe zichtbaar. We hadden een klim gemaakt naar de top van de Hovdepiggen, een berg vlakbij het meer, op 968 meter hoogte. De donkere wolken dreven langzaam achter het meer langs en pasten eigenlijk wel bij het indrukwekkende, ruige en lege landschap. Op de blokhut op de voorgrond na, lijkt er geen menselijk spoor te bekennen. Maar kijk je wat meer naar de details van de foto, dan zie je dat er toch her en der meer huizen staan langs het meer. Toen wij er eind mei waren was er niet veel leven in die huizen te bekennen. In de winter zal dit vast anders zijn, want er kan ook geskied worden in dit gebied.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Het meer Furusjøen in Rondane, Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het meer Furusjøen in Rondane, Noorwegen

Koop de foto Het meer Furusjøen in Rondane, Noorwegen van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 073 607
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden