Een Werk aan de Muur shop

Het meisje met de kleine blauwe hoed

- Werkcode: 988896

Jan Keteleer over Het meisje met de kleine blauwe hoed

Zelfverzekerd kijkt ze je aan. Dit meisje, keurig gekleed in een blauwe jurk met een bijpassende blauwe hoed, komt duidelijk uit een goede familie en je zou denken dat ze nederig wegkijkt. Niets is minder waar. Ze kijkt je recht in de ogen en houdt een sigaret vast die als een opgestoken middelvinger aanwezig is. Ze kijkt uitdagend, wil je er iets van zeggen?

Ik heb dit eenvoudige portret gemaakt om de gelijkheid van mannen en vrouwen te benadrukken. Het is nog steeds een alledaagse waarheid dat wordt aangenomen dat vrouwen ondergeschikt zijn aan mannen. Wat een onzin is dat!
Dus hier is een meisje dat een rokende sigaret opheft als een fallisch symbool voor de wereld.

Jan Keteleer staat bekend om het etherische licht dat zijn schilderijen vaak bevatten. In het begin van zijn carrière schilderde hij vooral puur abstracte landschappen. Later in zijn carrière begon hij er meer menselijke figuren in te verwerken.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Het meisje met de kleine blauwe hoed op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het meisje met de kleine blauwe hoed

Koop de illustratie Het meisje met de kleine blauwe hoed van Jan Keteleer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 988896
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
206 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.