Het ontwerp van een Porsche 911 is kunst

Werkcode: 829 339 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto e Porsche 911 is de meest iconische sportwagen uit de geschiedenis. Veel van de eerste coureurs van de 911 zijn begonnen met racen dankzij de unieke styling van de auto. De 911 is zo succesvol dat miljoenen mensen er elke dag met plezier in rijden, en alleen al daarom is het belangrijk om te begrijpen waarom het ontwerp van een Porsche 911 kunst is?

Een van de dingen die een Porsche 911 onderscheidt van andere auto's is zijn unieke ontwerp, dat bestaat uit scherpe hoeken en scherpe rondingen, gecombineerd met een slank koetswerk en gelikte interieurs. Dit heeft ertoe geleid dat veel kunstenaars schilderijen en renderings hebben gemaakt van de meest populaire Porsche modellen. Het beroemdste, en beruchtste, model van de 911 is de Boxster, die een sportief en agressief design heeft. De Boxster wordt beschouwd als de meest radicale en unieke van de Porsche 911's, en is daarom het meest erkend en het meest populair onder Porsche-eigenaars en -liefhebbers.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Marc Goorden
Nederland
5 / 5

Perfecte service en zeer mooi resultaat van onze bestelling
Onze bestelling werd zeer goed opgevolgd en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Werk aan de Muur ten zeerste aanraden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Joke Schuller
Nederland
5 / 5

Bestelling op canvas keurig geleverd gekregen. Ziet er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Frank
Nederland
5 / 5

Service die je bij een 5sterren hotel verwacht
Nadat helaas mijn aluminium kunstwerk kapot aankwam ben ik binnen 10 min terug gemaild. Alles werd geregeld. Er werd direct een nieuw kunstwerk gemaakt en het mail verkeer was erg vriendelijk en behulpzaam. Na het vragen wat ik met het kapotte kunstwerk kan doen, werd me geadviseerd om het eventueel aan een non profit organisatie te geven. Die zijn hier vaak erg blij mee. Dit vind ik ook een mooi initiatief in plaats van het weg te laten gooien. Al met al zou ik iedereen willen aanraden om hier zijn kunstwerk te kopen vooral omdat de service (als er iets mis gaat) gewoon subliem is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Debbie Nieboer
Nederland
5 / 5

Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
David Vijsma
Nederland
5 / 5

Echt een uitstekend bedrijf die vooral qua communicatie een dikke 10 verdient. Als de mail onduidelijk is krijg je zoals in mijn geval een hele goede niet haastige uitleg van Simone . Echt een top bedrijf in de digitale oceaan.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
Maeike
Nederland
5 / 5

Service & prachtwerk
Ben prima geholpen tijdens het bestelproces, heel vriendelijk, persoonlijk en supersnel! Ik wilde een ander formaat dan standaard, kreeg direct een digitaal voorbeeld van de uitsnede. Ook kreeg ik ongevraagd advies over het materiaal, heel fijn! De foto is prachtig, was goed verpakt en was eenvoudig op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Petra
Nederland
4.5 / 5

Helemaal top
Hele mooie keuze aan beeld materiaal. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Ik ben blij!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Rogier Rogier
Nederland
5 / 5

Mooie kwaliteit en ondanks de corona situatie snel geleverd. Heel blij mee!! Helemaal top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
han van melick
Nederland
5 / 5

Duidelijk en goed contact over de bestellingen en de mogelijkheden.
positief

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
L. van den Assem
Nederland
5 / 5

Aanbeveling Werk aan de muur
Zeer tevreden! Bestelling was goed verpakt; snelle levering. Prachtig werk hangt nu aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Martijn
Nederland
5 / 5

Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Robert
Nederland
5 / 5

Prima bedrijf.
Na wat onzekerheden of over de maat, heel geduldig behandeld. Niets is een probleem. Werk staat prachtig. Mooie bak lijst van goede kwaliteit. Reproductie zelf ook prachtig. Heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Het ontwerp van een Porsche 911 is kunst van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 15 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
181,-162,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!