Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 8 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Het strand van Katwijk na Zonsondergang

- Werkcode: 63 861

Martijn van der Nat over Het strand van Katwijk na Zonsondergang

Zonsondergang bij Katwijk op het strand. Het is laag tij, het blauwe uur is in volle gang. Het strand komt bij van de drukte van de dag.
Samen met een vriend waren we specifiek naar het strand gegaan om de zonsondergang te fotograferen. De planning was even lastig door het coördineren van de zonsondergang, laag tij en onzer beide agenda's maar op een dag was het zover.
Dit stukje strand ligt net naast de zogenaamde buitensluis, de plaats waar de Rijn uiteindelijk in de zee stroomt. Deze locatie was gekozen omdat hier bij laag tij een flink aantal met zeewier begroeide stenen zichtbaar zijn. (niet op deze foto) Tijdens het fotograferen van die stenen met de zonsondergang trokken de vormen in het zand mijn aandacht en bleken een uitstekend rustgevend onderwerp te zijn.
Een erg lange sluitertijd zorgt ervoor dat het stille water nog vlakker en rustiger oogt en draagt zo bij aan de serene en minimalistische uitstraling van dit werk. Een vergelijkbaar beeld is trouwens ook staand te verkrijgen.
Martijn van der Nat profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn van der Nat

Naast mijn werk als grafisch vormgever fotografeer ik graag. Meestal landschappen & architectuur/stadsbeelden, veelal in en rondom Leiden. Mijn werk kenmerkt zich door minimalisme, kleurgebruik, compositie en sterke voorkeur voor dramatisch licht.

Alle werken van Martijn van der Nat


Waarom je kiest voor Het strand van Katwijk na Zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het strand van Katwijk na Zonsondergang

Koop dit digital art werk Het strand van Katwijk na Zonsondergang van Martijn van der Nat als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 63 861

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-118,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.