Een Werk aan de Muur shop

Het verloren paradijs (Eva en de slang)

- Werkcode: 450379

Ruben van Gogh - smartphoneart over Het verloren paradijs (Eva en de slang)

Een samengestelde etalagepop voor het historische wandkleed (gobelin) van het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht. De slang in het paradijs die Eva verleidt in een hedendaagse variant van het scheppingsverhaal.
Religie / Zondeval / Paradijs / Scheppingsverhaal / Religieuze kunst / Tapijtkunst / Weefkunst / Etalagepop / Digitale collage / Wandtapijt
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in mijn werk, zo heb je altijd een unieke Van Gogh in huis! Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Het verloren paradijs (Eva en de slang) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Het verloren paradijs (Eva en de slang)

Koop dit digital art werk Het verloren paradijs (Eva en de slang) van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 450379
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.