Hispano Suiza H6 Tulpenhout 1924 met Franse vlag van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 661135
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

De Hispano Suiza H6 Tulipwood uit 1924 is zowat de zeldzaamste oude auto die je kunt vinden. Het is ook een raadsel of hij van Italiaanse of Franse afkomst is. Zeker is dat hij in Frankrijk is geproduceerd. Daarom heb ik ervoor gekozen om hem uit te beelden met een Franse vlag. Als je deze retro-uitziende auto in vintage conditie vindt dan moet je jezelf heel gelukkig noemen.

Dit schilderij van de Hispano Suiza H6 Tulpenhout uit 1924 voor de Franse vlag is te koop in verschillende maten en is zowel op doek als op hout en metaal gedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken