Historische gevel in Venetië

- Werkcode: 744 265

Arja Schrijver Fotografie over Historische gevel in Venetië

Venetië kent prachtige, oude gebouwen en dit is er één van. Aan de oranje, bakstenen gevel prijkt een mooi balkon met organische versieringen en leeuwenkoppen die in de stenen gebeiteld zijn. Vanuit het balkon rijzen zuilen op langs de ramen en daarboven bevinden zich sierlijke bogen met smeedijzeren hekwerken. Voor mij was het de combinatie van al deze versieringen, de oranje kleur van het gebouw en de typische rood-witte palen die deze foto tot een echt Venetiaans plaatje maken.
Het gebouw is overigens vermoedelijk een hotel, met een ingang direct aan het water. Om het uitstappen uit de boot te vergemakkelijken, is er een kleine steiger geplaatst op de stenen trappen van het hotel.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Historische gevel in Venetië op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Historische gevel in Venetië

Koop de foto Historische gevel in Venetië van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 744 265
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden