Een Werk aan de Muur shop

Hoek Rapenburg Doelenbrug Leiden 2

- Werkcode: 683449

Hendrik-Jan Kornelis over Hoek Rapenburg Doelenbrug Leiden 2

De Doelenbrug is een gemetselde vaste boogbrug bestaande uit drie bogen in de van de Nederlandse stad Leiden. De brug verbindt de beide de Doelensteeg met de Houtstraat. Naast de doelenbrug ligt het Rijksmuseum van Oudheden, dat in 1818 werd opgericht.
De Doelenbrug begint als “quaeckelbruggetgen” aan het einde van de 14e eeuw. Met quaeckel wordt een hoge steile voetgangersbrug bedoeld. Via deze brug liepen de Leidse schutters, die zorgden voor de verdediging van de stad, naar het doelenterrein om te trainen. Vermoedelijk is de brug in 1578 vervangen van een hout naar steen. In 1610 is de brug vernieuwd en in 1637 werden houten leuningen aangebracht. In 1668 werden ijzeren leuningen aangebracht.
Hendrik-Jan Kornelis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hendrik-Jan Kornelis

Als kind al was er al voorliefde voor beeldende kunst. Als technicus was ik altijd creatief bezig in producten, services en werkwijze. Op latere leeftijd meer tijd genomen voor mijn kunst (fotografie) passie.

Alle werken van Hendrik-Jan Kornelis


Waarom je kiest voor Hoek Rapenburg Doelenbrug Leiden 2 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hoek Rapenburg Doelenbrug Leiden 2

Koop dit digital art werk Hoek Rapenburg Doelenbrug Leiden 2 van Hendrik-Jan Kornelis als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 683449
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.