Een Werk aan de Muur shop

Hofdame in vervallen keuken

- Werkcode: 945805

Ruben van Gogh - smartphoneart over Hofdame in vervallen keuken

Een 18e eeuwse hofdame uit de Barok-tijd is zo vanuit een schilderij een hedendaagse, vervallen keuken in gestapt. Alleen het speciaal voor haar vervaardigde behang herinnert nog aan de grandeur van lang vervlogen tijden.

Ze gaat gekleed in een prachtige Rococo-jurk, die contrasteert met de bouwval waarin zij als fotomodel avant-la-lettre poseert. Het licht valt op Vermeer-achtige wijze sfeervol de kamer in via de openstaande deur op de achtergrond.

Dit werk maakt deel uit van mijn serie Empty Livings, waarin ik leegstaande ruimtes vanaf de straat door het raam heen fotografeer en van nieuwe en/of oude bewoners voorzie.

Een digitaal collage kunstwerk, helemaal van nu, maar met de sfeer van de Oude Meesters uit de schilderkunst. Is uitgekozen voor de Champagne-collectie van Werk aan de Muur.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Hofdame in vervallen keuken als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Hofdame in vervallen keuken

Koop de foto Hofdame in vervallen keuken van Ruben van Gogh - smartphoneart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 945805
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
81 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.