Een Werk aan de Muur shop

Hoge bomen in Italië

- Werkcode: 1 029 090

Photolovers reisfotografie over Hoge bomen in Italië

Ik rijd met de auto door Calabrië, de meest zuidelijke regio van het vasteland van Italië. Ik rijd door de bergen van Aspromonte, een bergachtig gebied in de buurt van Reggio Calabria, de hoofdstad van deze regio. Het landschap bestaat voornamelijk uit bossen en bergen. De natuur is mooi, het is lente en alles staat volop in bloei. Mijn aandacht gaat vooral naar de hoge bomen langs de kant van de smalle weg. Ik stop de auto, ik stap uit en kijk omhoog. Ver boven me komen boomtoppen bij elkaar. Het is stil, er is verder niemand. Ik hoor alleen de wind door de bomen waaien. Ik kijk nog een keer omhoog en maak een foto. Ik geniet van het uitzicht en van het geluid van de wind, die enige verkoeling brengt. Ik stap weer in de auto en rijd verder door deze prachtige omgeving. Hoge bomen in Italië, hoog in de bergen van Aspromonte.
Photolovers reisfotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photolovers reisfotografie

Diana en Ronnie reizen graag naar gebieden waar weinig toeristen komen.

Met onze fotografie willen we de kijker meenemen in onze ontdekkingsreizen. Wij ontmoeten graag andere mensen en kunnen genieten van de schoonheid van een land. We willen verhalen vertellen en daarmee de kijker raken, nieuwsgierig maken, aan het denken zetten en inspireren.

Diana: " Door het reizen is mijn passie voor fotografie geboren."

Ronnie: "Ik reis het liefst naar landen rondom de Sahara en de Himalaya."

Alle werken van Photolovers reisfotografie


Waarom je kiest voor Hoge bomen in Italië op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Hoge bomen in Italië

Koop de foto Hoge bomen in Italië van Photolovers reisfotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 029 090
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
194,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.