Holland Amerika lijn

Werkcode: 644 111 Kopieer de werkcode

Antonie van Gelder Beeldend kunstenaar profielfoto Holland Amerika lijn

Dit werk wordt aangeboden door Antonie van Gelder Beeldend kunstenaar

Mijn naam is Anthony van Gelder, geboren in 1945 in Zalk, Overijssel. Ik ben in 1969 begonnen aan de Vrije Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Vier jaar later ging ik naar de academie in Rotterdam. Sinds 1972 werk ik als zelfstandig kunstenaar vanuit mijn atelier in Schiedam. In 1980 verhuisde ik naar Flayosc in Zuid-Frankrijk. Het was een inspirerende plek om te schilderen. Later ben ik ook gaan werken als fotograaf voor reclamebureaus in Parijs, Nice, Cannes en Marseille. In 1986 keerde ik terug naar Nederland en opende mijn studio voor professionele fotografie in Schiedam. Ik heb tot 2010 bij verschillende bedrijven en reclamebureaus gewerkt. Na enkele jaren ben ik weer gaan schilderen. Momenteel woon ik in Vlaardingen. Wat ik het leukst vind, is het schilderen van landschappen "plein air", zoals blijkt uit mijn recente werk.

My name is Anthony van Gelder, born in 1945 in Zalk, Overijssel. I started at the Free Academy of Arts in The Hague in 1969. Four years later I went to the academy in Rotterdam. Since 1972 I have worked as an independent artist from my studio in Schiedam. In 1980 I moved to Flayosc in the south of France. It was an inspiring place for painting. Later on I also started to work as a photographer for advertising agencies in Paris, Nice, Cannes and Marseille. In 1986 I went back to Holland and opened my studio for professional photography in Schiedam. I worked for various companies and advertising agencies until 2010. After some years I started

Meer weten over Antonie van Gelder Beeldend kunstenaar?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Johannah
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit,zorgvuldig verpakt,en een fantastische ontroerende mail als het werk overgedragen word, aan de bezorgdienst. Hier gaan we heel lang plezier van hebben.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
John
Nederland
5 / 5

Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Joseph
Nederland
5 / 5

Prachtig afgewerkt
Duidelijke afspraak. En een vriendelijke Anoushka

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Sabine
Nederland
5 / 5

super service, prachtige werken
Bedankt, mijn vakantiehuis straalt gewoon, dankzij de mooie reproducties.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Danny & Odette
Nederland
5 / 5

Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Joke
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Guus van Herwaarden
Nederland
5 / 5

Gewoon super
Even contact gehad over de levertijd en meer dan super snel alles geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Karin
Nederland
5 / 5

Perfect
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Ben Blatter
Nederland
5 / 5

Geheel volgens wens geleverd, en met de app vooraf op mijn wand kunnen bekijken

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Jos
Nederland
4.5 / 5

Alles wat is beloofd is waar gemaakt
Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit geweldig.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Kees Vermeer
Nederland
5 / 5

De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021
FRANÇOIS
Nederland
5 / 5

Prachtig acrylglas kunstwerken!
Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de Rotterdam foto Holland Amerika lijn van Antonie van Gelder Beeldend kunstenaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden