Een Werk aan de Muur shop

Hollandse blauwe lucht met witte wolken

- Werkcode: 7600

Evert Jan Luchies over Hollandse blauwe lucht met witte wolken

Een halo van zonnestralen achter een grote witte wolk tegen de achtergrond van een in diverse kleuren blauwe lucht. Er is gebruik gemaakt van een circulair polarisatiefilter. Een Hollandse wolkenlucht op zijn mooist. De foto is gemaakt in de Zomer van 2007.
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Hollandse blauwe lucht met witte wolken als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Hollandse blauwe lucht met witte wolken

Koop dit digital art werk Hollandse blauwe lucht met witte wolken van Evert Jan Luchies als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 7600
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.