Een Werk aan de Muur shop

Hollandse zonsondergand

- Werkcode: 957068

Vivo Fotografie over Hollandse zonsondergand

Zonsondergang boven de Binnenmaas in de Hoeksche Waard in Zuid Holland. De oranje lucht geeft het geheel een mooie uitstraling.
Vivo Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Vivo Fotografie

Uit de fotografietrips die ik maak komen foto's uit die ik graag met jullie wil delen. Dit zijn foto's uit het buitenland maar ook binnen de Nederlandse grenzen. Deze foto's zijn bij National Geographic ook opgevallen want al eerder werd er een foto van mij gekozen als foto van de maand. Precies 10 jaar later werd ik begin 2017 benaderd voor het aanleveren van een foto voor de National Geopraphic Kalander 2018. En nu sta ik in de National Geographic kalender 2020 met een foto van een jagende coyote, gemaakt in Yellowstone NP. Twee publicaties in drie jaar tijd bij NatGeo, daar ben ik uiteraard zeer trots op!

Alle werken van Vivo Fotografie


Waarom je kiest voor Hollandse zonsondergand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hollandse zonsondergand

Koop de foto Hollandse zonsondergand van Vivo Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 957068
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.