Hong Kong Food City

van Yannik Art

Hong Kong Food City van Yannik Art

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125373
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Nachtopname van gevel in Beijing. De bomen op de voorgrond zorgen voor de spanning omdat ze het strakke ritme van de kleurrijke neonreclames onderbreken. Digitaal bewerkt. Verwacht dus geen haarscherpe foto, maar eerder een fascinerend grafisch beeld met bijzondere kleurschakeringen in de randen van vaak grote pixels.

Dit werk wordt aangeboden door Yannik Art

Yannik Art profielfotoYannik. Digital Art & Photo Design.
Ontwerper/kunstenaar. Jarenlang beroepsmatig als grafisch vormgever actief in Nederland. Daarna 10 jaar in Frankrijk en Spanje als kunstenaar met kleurrijke positieve beelden, altijd gebaseerd op oorspronkelijke fotos die veelal digitaal gemanipuleerd worden, Soms realistisch en illusratief, soms ook echt onherkenbaar en abstract. Verwacht geen vlijmscherpe fotografie. Ik bewerk mijn opnames altijd digitaal. Waar in het analoge fotografietijdperk de filmkorrel vaak werd gebruikt voor een bijzonder effect doe ik hetzelfde met pixels. Geheel of gedeeltelijke toepassing van lage resolutie beelden en digitale vervorming levert kleurrijke randdetails en fascinerende pixeleffecten op.

Alle werken