Hong Kong Food City

- Werkcode: 125 373

Yannik Art over Hong Kong Food City

Nachtopname van gevel in Beijing. De bomen op de voorgrond zorgen voor de spanning omdat ze het strakke ritme van de kleurrijke neonreclames onderbreken. Digitaal bewerkt. Verwacht dus geen haarscherpe foto, maar eerder een fascinerend grafisch beeld met bijzondere kleurschakeringen in de randen van vaak grote pixels.
Yannik Art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Yannik Art

Yannik. Digital Art & Photo Design.
Ontwerper/kunstenaar. Jarenlang beroepsmatig als grafisch vormgever actief in Nederland. Daarna 10 jaar in Frankrijk en Spanje als kunstenaar met kleurrijke positieve beelden, altijd gebaseerd op oorspronkelijke fotos die veelal digitaal gemanipuleerd worden, Soms realistisch en illusratief, soms ook echt onherkenbaar en abstract. Verwacht geen vlijmscherpe fotografie. Ik bewerk mijn opnames altijd digitaal. Waar in het analoge fotografietijdperk de filmkorrel vaak werd gebruikt voor een bijzonder effect doe ik hetzelfde met pixels. Geheel of gedeeltelijke toepassing van lage resolutie beelden en digitale vervorming levert kleurrijke randdetails en fascinerende pixeleffecten op.

Alle werken van Yannik Art


Waarom je kiest voor Hong Kong Food City op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hong Kong Food City

Koop Hong Kong Food City van Yannik Art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125 373
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden