• Hoodoos in Bryce Canyon van Ricardo Bouman | Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 197818

Hoodoos in Bryce Canyon

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Hoodoos in Bryce Canyon van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

The Sky, Hoodoos and Sand in Bryce Canyon
Bryce Canyon is mijn favoriete National Park in Noord Amerika. Tijdens een twee-weekse roadtrip in USA arriveerde ik op een zeer warme dag in Bryce Canyon National Park om een bergwandeling te maken. Tijdens het hicken merkte al snel dat Bryce Canyon in vergelijking met de Grand Canyon, een stuk kleiner, maar wel veel toe­gankelijker en veel avontuurlijker is. De hicking-trails door de pieken en dalen zijn uitdagend en de sfeerbeleving is uitstekend voor actieve wandelaars en hickers. Helemaal in mijn element heb ik er enkele schitterende landschapfoto's en panoramafoto's gemaakt.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken