Hoog op de klif van Kneeke .com

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 295744
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205 gratis verzending!

Omschrijving

In juni 2017 reisde ik 3 weken door IJsland, een land dat mijn hart gestolen heeft en zelfs mijn leven een hele wending lijkt te gaan geven (daarover later meer).
In het meest zuidwestelijke puntje van IJsland (en Europa) broeden hoog op de klif van Latrabjarg vele papegaaiduikers. Wanneer je ze voorzichtig liggend op je buik benaderd laten ze je toe in hun wereld en kun je uren genieten van hun komische vertoning en gedrag. Van 6 uur in de avond tot diep in de midzomernacht bracht ik bij ze door, een van de mooiste avonden in mijn leven.
Deze papegaaiduiker heb ik uren geobserveerd, het duurde ruim anderhalf uur voor hij op stond en over de zee uitkeek, waarna ik enkele momenten had om deze panorama te maken uit verschillende opnamen.
Zoals normaal op 100% gecontroleerd op scherpte, lensfouten, stofjes en andere onregelmatigheden en met bijna 60 megapixels in de best mogelijke kwaliteit voor een prachtige afdruk op elk gewenst formaat.

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Kneeke .com profielfotoWelkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken