Hooglandse kerk in Leiden in zwartwit

Werkcode: 226 295 Kopieer de werkcode

Simone Meijer profielfoto Vanaf de Burcht in leiden, heb je een prachtig uitzicht. O.a. op de Hooglandse kerk. Deze gotische kerk is in gebruik bij de protestanten.

Dit werk wordt aangeboden door Simone Meijer

Fotograferen is een heerlijke hobby. Ik ben helemaal in mijn element als ik met mijn camera op pad ga. Dat is in Nederland meestal in de vrije natuur, maar een rondje door de stad, bijvoorbeeld Den Haag, komt ook voor. Mijn camera gaat ook altijd mee op reis. Andere natuur en cultuur boeien mij enorm. Meer foto's zijn te zien op https://www.simonemeijer.nl. Ziet u hier een foto voor aan uw muur die niet in mijn shop staat? Neem even contact met mij op: info@simonemeijer.nl

Meer weten over Simone Meijer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Maartje Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Alles en iedereen is prima daar
Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Jan Terpstra Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige methode om fotograaf en klant bij elkaar te brengen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
Sandra Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
gre bloemberg Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

prachtig
Het is nog mooier dan ik verwachtte Ben er heel blij mee Ziet er verzorgd uit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Mariska Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Top schilderij en prettige communicatie
Na nette bezorging van het bestelde werk, bleek het schilderij beschadigd te zijn tijdens het proces. Na overleg werd er een nieuw werk op gestuurd en was het zelfs nog mogelijk om een aanpassing te doen. Zeer tevreden over de correcte afhandeling door alleraardigste medewerker van Werk aan de Muur. Erg blij met ons schilderij wat inmiddels hangt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2022
Wilfred Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Uitstekende webwinkel!
Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Joke Schuller Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Bestelling op canvas keurig geleverd gekregen. Ziet er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Kim sevriens Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Snelle levering, leveren prachtig werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Fred Schoenmacker Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Frodo Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie producten goede service Bezorging op gewenste dag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Jose Tijssens Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Nadia Graulus Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Hooglandse kerk in Leiden in zwartwit van Simone Meijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden