Hooker Lake / Nieuw-Zeeland

- Werkcode: 477 270

Shot it fotografie over Hooker Lake / Nieuw-Zeeland

De Hooker gletsjer is dichtbij de hellingen van Aoraki/Mount Cook te vinden op het Zuidereiland van Nieuw - Zeeland. Voor ik de reis ging maken had ik een dergelijke foto wel voorbij zien komen, maar ik ging er vanuit dat iemand in photoshop flink met de kleur van het meer had zitten spelen. Eenmaal in het gebied aangekomen konden we een wandeling van ongeveer 25 minuten omhoog maken. Het was een een goed aangelegd pad met veel houten traptreden. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik boven kwam en de kleur van dit gletsjermeer zag. Het was dus echt! De gletsjer zelf ligt tussen de 2 schuine hellingen en is zwart aan de bovenzijde. In het midden van het meer drijft een enorm stuk afgebroken gletsjer ijs. Door de omgeving lijkt het allemaal klein, maar in werkelijkheid is het immens groot en ongelooflijk indrukwekkend. Zelden heb ik op zo'n prachtige plek mijn lunch mogen nuttigen.
Shot it fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shot it fotografie

Welkom in mijn online shop. Mijn naam is Natalie Bruns en ik specialiseer me vooral in reisfotografie en het maken van aquarel schilderijen ( de schilderijen zijn hier te bekijken: http://nataliebruns.werkaandemuur.nl ). Ik hou van de natuur en trek er graag lopend op uit. Hierdoor kom ik op plekken en hoogtes waar een ander misschien minder snel komt. Het zal geen verassing zijn dat dit veelal foto's oplevert met weidse uitzichten. Uitzichten die je het gevoel geven alleen te zijn op die plek en omringt door prachtige natuur. Veel plezier met het bekijken van mijn portfolio.

Alle werken van Shot it fotografie


Waarom je kiest voor Hooker Lake / Nieuw-Zeeland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hooker Lake / Nieuw-Zeeland

Koop de foto Hooker Lake / Nieuw-Zeeland van Shot it fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477 270
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden