Hoopvol licht van sneeuwklokjes van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 151531
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

In de winterse kou zijn deze sneeuwklokjes met hun witte, pure blaadjes een symbool van nieuw leven, van de aankomende lente. De witte blaadjes zijn als lantaarntjes die al wiegend in de wind hun licht laten schijnen op het aankomende voorjaar.

Maar bij deze foto was het voorjaar nog ver te zoeken. Koude temperaturen overheersten, de lente was nog niet in zicht. De sneeuwklokjes zijn hier dus weliswaar een eerste teken van nieuw leven, maar ze zijn ook nog kwetsbaar. Bij die breekbaarheid in de winterse omstandigheden vond ik koelere kleuren goed van toepassing. De foto heb ik dus zodanig bewerkt dat deze een meer winterse uitstraling kreeg.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken