Hoopvol licht van sneeuwklokjes

- Werkcode: 151 531

Arja Schrijver Fotografie over Hoopvol licht van sneeuwklokjes

In de winterse kou zijn deze sneeuwklokjes met hun witte, pure blaadjes een symbool van nieuw leven, van de aankomende lente. De witte blaadjes zijn als lantaarntjes die al wiegend in de wind hun licht laten schijnen op het aankomende voorjaar.

Maar bij deze foto was het voorjaar nog ver te zoeken. Koude temperaturen overheersten, de lente was nog niet in zicht. De sneeuwklokjes zijn hier dus weliswaar een eerste teken van nieuw leven, maar ze zijn ook nog kwetsbaar. Bij die breekbaarheid in de winterse omstandigheden vond ik koelere kleuren goed van toepassing. De foto heb ik dus zodanig bewerkt dat deze een meer winterse uitstraling kreeg.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Hoopvol licht van sneeuwklokjes op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hoopvol licht van sneeuwklokjes

Koop de foto Hoopvol licht van sneeuwklokjes van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 151 531
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden