Hotel Molendal in Arnhem tijdens het blauwe uur liggend

van Bart Ros

Hotel Molendal in Arnhem tijdens het blauwe uur liggend van Bart Ros

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 829228
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Hotel Molendal in Arnhem tijdens het blauwe uur liggend

Dit stijlvolle hotel in een elegant herenhuis in art-nouveaustijl ligt op vijf minuten lopen van het treinstation van Arnhem, op iets meer dan drie kilometer van de openluchttentoonstellingen van het Nederlands Openluchtmuseum en op dertien kilometer van Nationaal Park De Hoge Veluwe.

De lichte kamers zijn voorzien van gratis wifi en een tv. De luxere kamers hebben een minibar, sommige hebben een zithoek, en thee- en koffiefaciliteiten. De kamers zijn alleen toegankelijk via de trap.

Dit werk wordt aangeboden door Bart Ros

Bart Ros profielfotoHALLO, MIJN NAAM IS BART ROS.
ARCHITECTUUR EN STADSFOTOGRAAF.

Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites, grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf kan ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

Mijn grootste passies zijn Stadsfotografie en architectuurfotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints en stockbeelden uit te breiden.

Alle werken