Houseleek, Sempervivum

Werkcode: 1 001 169 Kopieer de werkcode

Sara in t Veld Fotografie profielfoto Rots plantje in bloei,

Sempervivum tectorum of echte huiswortel vormt tot 60 cm hoge bloemen en is met name onverwoestbaar. Sempervivum funckii aqualiense maakt indruk met zijn kleine, fijne groei en de frisse groene kleur van de vrij smalle bladeren. Sempervivum grandiflorum of grootbloemige huiswortel toont donkere bladeren en heldere, grote bloemen. Het contrast van de vrij grote soort is decoratief en aantrekkelijk. Sempervivum arachnoideum of Spiderweb houseleek vormen ronde rozetten, die bedekt zijn met spinnenwebben door felle spikes en beharing. Dat klinkt niet aantrekkelijk, maar het is zeer opvallend en decoratief. Sempervivum montanum blijft vrij klein, waardoor de bloemen des te meer opvallen. Sempervivum dolomiticum of Dolomite houseleek behoort tot de zeldzamere soort van de huiswortel en bereikt een hoogte van maximaal 20 cm.

Dit werk wordt aangeboden door Sara in t Veld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Meer weten over Sara in t Veld Fotografie?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Evelyn
    Nederland
    5 / 5

    Enorme keuze aan hoogwaardige kunstreproducties
    Mooie kwaliteit canvas prints. Zorgvuldig verpakt, en op de geplande dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Bob
    Nederland
    5 / 5

    Top kunst en service
    Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
    Centrum van Alphen
    Nederland
    5 / 5

    Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    M.
    Nederland
    5 / 5

    Betaalbare kunst aan de muur
    Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Erica
    Nederland
    4.5 / 5

    Prima x 10
    Zeer klantvriendelijk, via diverse mails word je volledig op de hoogte gehouden van het productieproces van je bestelling. Heel goed ingepakt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Rachel
    Nederland
    5 / 5

    Goede kwaliteit, snelle levering
    Heel goed, een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Diane
    Nederland
    5 / 5

    Mooie reproducties op canvas.
    Vlotte bestelling, snelle levering, mooi eindproduct. Een aanrader. Wij laten ze achteraf inkaderen bij onze eigen lijstenmaker, om een meer gepersonaliseerde afwerking te bekomen. De foto’s volgen dus pas binnenkort.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Wim
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig resultaat. Helemaal blij mee in mijn nieuwe keuken!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Nol
    Nederland
    5 / 5

    Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Alice
    Nederland
    4 / 5

    Heel erg mooi
    Kwalitatief goed en handig op te hangen. Dat het vrij prijzig is is ook de enige reden dat het geen 10 is. Verder echt alles dikke prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Maria
    Nederland
    5 / 5

    Supermooi
    Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    wim Wijburg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Houseleek, Sempervivum van Sara in t Veld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
73,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden