Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 17 minuten geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Houseleek, Sempervivum

- Werkcode: 1 001 169

Sran Vld Fotografie over Houseleek, Sempervivum

Rots plantje in bloei,

Sempervivum tectorum of echte huiswortel vormt tot 60 cm hoge bloemen en is met name onverwoestbaar. Sempervivum funckii aqualiense maakt indruk met zijn kleine, fijne groei en de frisse groene kleur van de vrij smalle bladeren. Sempervivum grandiflorum of grootbloemige huiswortel toont donkere bladeren en heldere, grote bloemen. Het contrast van de vrij grote soort is decoratief en aantrekkelijk. Sempervivum arachnoideum of Spiderweb houseleek vormen ronde rozetten, die bedekt zijn met spinnenwebben door felle spikes en beharing. Dat klinkt niet aantrekkelijk, maar het is zeer opvallend en decoratief. Sempervivum montanum blijft vrij klein, waardoor de bloemen des te meer opvallen. Sempervivum dolomiticum of Dolomite houseleek behoort tot de zeldzamere soort van de huiswortel en bereikt een hoogte van maximaal 20 cm.
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Houseleek, Sempervivum als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Houseleek, Sempervivum

Koop de foto Houseleek, Sempervivum van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 001 169

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 17 minuten geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,-60,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.