Een Werk aan de Muur shop

Houten zeewering op het strand van Zeeland

- Werkcode: 529 300

Fotografiecor .nl over Houten zeewering op het strand van Zeeland

Zonsondergang in Zeeland met typisch Zeeuwse golfbrekers van houten palen in de branding. De foto is genomen op het strand tussen Domburg en Westkapelle en gefotografeerd met een lange sluitertijd, waardoor de foto een mystieke sfeer uitstraalt met prachtig overdrijvende wolken en pastelkleurige zomeravond
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Houten zeewering op het strand van Zeeland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Houten zeewering op het strand van Zeeland

Koop de foto Houten zeewering op het strand van Zeeland van Fotografiecor .nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 529 300
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
63,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.