Een Werk aan de Muur shop

Huis langs een boerenweg - olieverf op doek.

- Werkcode: 838 806

Galerie Ringoot over Huis langs een boerenweg - olieverf op doek.

Huis langs een boerenweg - landschap vermoedelijk geschilderd op Rodos - Griekenland - Pieter Ringoot - Olieverf op doek.

Pieter Ringoot was niet iemand die echt hield van verre buitenlandse reizen. Toch is hij in Griekenland geweest. Hij vertrok nooit zonder zijn schetsboek en enige schilderbenodigdheden. Iets wat, als kleinzoon van de kunstenaar ook nooit doe.
Galerie Ringoot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Galerie Ringoot

Galerie Ringoot is een hommage aan het werk van de Belgische kunstschilder Pieter Ringoot (1921 - 2011) en de Nederlandse illustrator, schrijver en kunstschilder Hans Sturris .

Deze online kunstgalerie toont een selectie uit het werk van de kunstenaars, bestaande uit olieverfschilderijen, aquarellen, pentekeningen, Schetsen, acryl schilderijen, aquarellen en pastel tekeningen.

Via de webshop op deze pagina is het mogelijk om reproducties en prints van de werken aan te schaffen. Met de aanschaf van een reproductie steunt u het onderhoud en de activiteiten van Galerie Ringoot zodat de werken voor het nageslacht bewaard blijven en ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Galerie Ringoot is een initiatief van Stef Ringoot. Illustrator, cartoonist en grafisch vormgever (zie https://www.stefringoot.com). Kleinzoon van Pieter Ringoot en schoonzoon van Hans Sturris.

Alle werken van Galerie Ringoot


Waarom je kiest voor Huis langs een boerenweg - olieverf op doek. als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Huis langs een boerenweg - olieverf op doek.

Koop dit schilderij Huis langs een boerenweg - olieverf op doek. van Galerie Ringoot als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 838 806
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
73,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.