Huize Swaensteyn in Voorburg

van Barbara Koppe

Huize Swaensteyn in Voorburg van Barbara Koppe

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 294045
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Huize Swaensteyn staat op de hoe van de Herenstraat en de Kerkstraat in het oude centrum van Voorburg, tegenwoordig ookwel het Huygenskwartier genoemd. Dit pand is al heel oud, in 1512 was het een herberg genaamd de Swaen. Het pand heeft sindsdien veel verschillende functies gehad. Tegenwoordig is het weer een Raadhuis en trouwlocatie. Op deze foto prijkt het hele pand in volle glorie, je kunt door de kerkstraat zelfs de kerkbrug op de achtergrond zien. Dit is misschien wel één van de mooiste panden van Voorburg

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Barbara Koppe profielfotoIk ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken