Een Werk aan de Muur shop

Huize Swaensteyn in Voorburg

- Werkcode: 294 045

Barbara Koppe over Huize Swaensteyn in Voorburg

Huize Swaensteyn staat op de hoe van de Herenstraat en de Kerkstraat in het oude centrum van Voorburg, tegenwoordig ookwel het Huygenskwartier genoemd. Dit pand is al heel oud, in 1512 was het een herberg genaamd de Swaen. Het pand heeft sindsdien veel verschillende functies gehad. Tegenwoordig is het weer een Raadhuis en trouwlocatie. Op deze foto prijkt het hele pand in volle glorie, je kunt door de kerkstraat zelfs de kerkbrug op de achtergrond zien. Dit is misschien wel één van de mooiste panden van Voorburg
Barbara Koppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Ik ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken van Barbara Koppe


Waarom je kiest voor Huize Swaensteyn in Voorburg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Huize Swaensteyn in Voorburg

Koop de foto Huize Swaensteyn in Voorburg van Barbara Koppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 294 045
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.