Hutjemutje

van Ruben van Gogh

Hutjemutje van Ruben van Gogh

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 859622
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
107 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Vooralsnog mag je binnen kunstwerken de 1,5m negeren en je hutjemutje opstellen. Een werk opgebouwd uit verschillende lagen, waaronder die van een schilderij waarvan de structuur nog zichtbaar is. Verder de digitale contouren van enkele mensen. Het resultaat is een ruig en gruizig kunstwerk.
Structuur / Linnen / Canvas / Patroon / Grof / Dak / Schuur / Gebouw / Menigte / Mensenmassa / Rood / Oranje / Moderne kunst / Digitale kunst / Maatschappij /

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh

Ruben van Gogh profielfotoSoms zie ik dingen die er niet zijn; die fotografeer ik dan en bewerk ik later tot pop-art grafiek en surrealistische taferelen. Het kan beginnen met kringloopwinkel-schilderijen, leegstaande interieurs of wat er maar bijzonder is en het eindigt als een Ruben van Gogh.

Alle werken