Een Werk aan de Muur shop

I'VE GOT YOU UNDER MY SKIN

- Werkcode: 256 418

IYAAN over I'VE GOT YOU UNDER MY SKIN

Collage van Marijke Mulder. Het lied gezongen door Frank Sinatra: "I've got you under my skin". Een liefdesverklaring. Hier in een foto met een vrouw, die door de warme tinten van de verf heen kijkt. De zachte lila tint van dwarrelende bloesem. In een zachte blauwe tint met fijne rand de gestencilde letters. Ik combineer alles in een collage: foto's, tekeningen, schetsen, schilderijen, stukken aquarel, ruitjespapier, knipsels van naaipatronen, krantenknipsels, stukjes Franse tekst uit de bladen, enz. De collage maak ik al spittend door mijn door de jaren heen opgebouwde archief. De collage komt tot stand in fasen. Op de schildersezel, op de tekentafel, gefotografeerd en opnieuw in delen gesplitst. Herhaling van handelingen, het wegen van het resultaat, afstand nemen en een paar dagen niets ermee doen en dan doorwerken omdat het beeld zich ineens vormt en het werk als vanzelf onder je handen vandaan komt. Geinspireerd door Picasso, Matisse, Asger Jorn, Keith Haring.et groot staan afgedrukt met een heel lichte rand.
IYAAN profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IYAAN

In de shop IYAAN vind je origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: (bewerkte) foto's van schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. IYAAN woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken van IYAAN


Waarom je kiest voor I'VE GOT YOU UNDER MY SKIN op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

I'VE GOT YOU UNDER MY SKIN

Koop de illustratie I'VE GOT YOU UNDER MY SKIN van IYAAN op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 256 418
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
204,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.