Een Werk aan de Muur shop

IJsbloemen II

- Werkcode: 336 997

Gerard Oonk over IJsbloemen II

De oude schuur heeft het zwaar op koude winterdagen. Het vocht op de ruitjes van enkel glas verandert in kleine kristallen. Langzaam groeit een landschap van wit op zwart. De vormen laten zich niet sturen. Het zou volstrekte chaos moeten zijn en toch vormt zich langzaam een structuur.
Gerard Oonk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard Oonk

De composities in het werk van Gerard Oonk zijn sterk gestileerd. Het hoofdonderwerp van de foto's is meteen herkenbaar. "Ik wil de kijker niet afleiden en dat vereist het maken van keuzes en veel weglaten". De nadruk in de foto's ligt op schoonheid en optimisme. Zelfs onze vergankelijkheid wordt lichtvoetig en kleurrijk in beeld gebracht, zoals te zien is in de serie 'More Past'. "Het is mijn ambitie om beelden te laten spreken. Zo goed en zo mooi mogelijk".

Alle werken van Gerard Oonk


Waarom je kiest voor IJsbloemen II op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsbloemen II

Koop de foto IJsbloemen II van Gerard Oonk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 336 997
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.