IJsland

- Werkcode: 538 904

Kneeke .com over IJsland

Vestrahorn, letterlijk vertaald 'Duivelshoorn', is een bergrij in het zuid-oosten van IJsland. Tijdens mijn reis in IJsland heb ik deze locatie meerdere malen bezocht, telkens was het weer fascinerend om die rij prachtig gekleurde bergen uit het niets op te zien rijzen langs de kust. Vestrahorn grenst aan de zee, wat de hele setting nog eens extra speciaal maakt. In de vroege ochtend maak ik dit beeld van de wijde woeste zee aan de voet van de berg, de blauwe kleur is een impressie die mijn gevoel op dat koude tijdstip het beste weer geeft.
Kneeke .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Welkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken van Kneeke .com


Waarom je kiest voor IJsland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

IJsland

Koop de foto IJsland van Kneeke .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 538 904
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
291,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden