IJsland

van Kneeke .com

IJsland van Kneeke .com

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 538904
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
264 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Vestrahorn, letterlijk vertaald 'Duivelshoorn', is een bergrij in het zuid-oosten van IJsland. Tijdens mijn reis in IJsland heb ik deze locatie meerdere malen bezocht, telkens was het weer fascinerend om die rij prachtig gekleurde bergen uit het niets op te zien rijzen langs de kust. Vestrahorn grenst aan de zee, wat de hele setting nog eens extra speciaal maakt. In de vroege ochtend maak ik dit beeld van de wijde woeste zee aan de voet van de berg, de blauwe kleur is een impressie die mijn gevoel op dat koude tijdstip het beste weer geeft.

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Kneeke .com profielfotoWelkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken